Zoeken naar wij ontvangen

Uw zoekactie voor wij ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 32 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
gisteren
Kris 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie wil me aftrekken of pijpen
Woon je in de buurt van Turnhout en heb je zin om verzorgde slanke man straks te betasten, af te trekken of te pijpen? Laat maar iets weten. Liefst kan je ontvangen.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man voor tedere en geile momenten, kan helaas niet ontvangen. Vermeld ook je stats aub.  

Ik zoek een 45plusser
Eric 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek pijpdate of softdate voor deze namiddag rond 15u30
Ik kan verplaatsen niet ontvangen naar:Beerse,Vlimmeren,Merksplas,Vosselaar,Gierle,Turnhout en Oud-Turnhout. Wie lekker geil en veel zin .Ik zoek een wat jongere man het is voor vandaag rond 15u30.Ik hou van pijpen,strelen,rukken,rimmen en tongen xxxx  

Zoek pijpdate of softdate voor deze namiddag rond  15u30
gisteren
Tim 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie neukt mijn strakke kontje
Hallo, ik zoek een man (max 35j) die mij eens lekker wil nemen en kan ontvangen. Alles gebeurd uiteraard safe!  
Sandwich 42 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Lekkere pik gezocht
Ik zoek iemand om te 69en. Liefst ervaren en weinig behaard. En die kan ontvangen in de regio. Af en toe heb ik zin in worst ipv koud kieken.  

Lekkere pik gezocht
gisteren
Subje P 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek zeer dominante man voor regelmatig
50 193 84 17x6 . Ik zoek zeer dominante man vanaf 55 voor zeer regelmatige dates ik kan ontvangen Blankenberge en bij vaste maat ook verplaatsen. Zoek dus dominante man hè geen soft ofzo.  
gisteren
Danny 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek lul(len) om te pijpen
Voor de komende dagen ……weken Je moet kunnen ontvangen , ik pijp , slik en lik je ballen jij blijft passief …zoek een vaste meester die ik pijp zoals hij wil Hygiene en discretie vereist Ik verplaats  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10